WEDSTRIJD ZVK Lommel-Wezel United - F.P. Houthalen-Genk  1 - 3  (0-0)

DATUM 28-11-2008  21:15

DOELPUNTEN 20’ Rossi (0-1), 21’ Corens (1-1), 38’ Coppola (1-2) en 40’ El Allouchi (1-3).

VERSLAG K-Kontrol LW United startte net als de bezoekers zeer gretig. De eerste helft leverde voor beide ploegen mooie kansen op maar beide doelmannen hielden hun netten schoon. Tot 20 seconden voor rust El Badey zijn bal verloor en Rossi er toch 0–1 van maakte.

Na de pauze kon K-Kontrol LW United meteen gelijk maken. Het was Corens die na een knappe actie de bal mooi tussen de palen wist te trappen, 1-1. Zo bleef het tot twee minuten voor tijd. In die tussentijd had K-Kontrol LW United enkele zeer mooie kansen de nek omgewrongen, al was het vooral de verdienste van een zeer sterk keepende Talhaoui. Vlak voor het einde kon Coppola van op de zijlijn een bal tegen de netten trappen en zo de winst voor zijn ploeg bepalen. De lobbal val El Allouchi tijdens het spel met vliegende keeper bepaalde volledig de eindstand, 1- 3 en boeken toe. Al was een gelijkspel een veel juistere uitslag geweest.